11. huhtikuuta 2012

A-Pentue syntyi!

Olin pitkän tovin siinnä uskossa, että Via ei tullut kantavaksi ennen kuin tänään sitten. Via oli kyllä levinnyt, mutta se oli myös turhan paljon lihonnut. Via muuttui aamuyöllä hyvin levottomaksi ja herätti minutkin siihen levottomuuteen. Katselin koiraa ja kun en tajunnut mikä on asia soitin eläinlääkärille joka oli melkein naapurissa lehmän poikimista vahtimassa ja lupasi tulla käymään.

Eläinlääkäri saapui 20min puhelun jälkeen ja tutkia Vian. Näin ajatuksissani kaikkea kamalaa kunnes eläinlääkäri rupesi nauramaan. Minulla taisi olla tyhmän hölmö ilme kasvoilla kun katselin nauravaa lääkäriä. Eläinlääkäri sanoi, että nopeasti, mutta samalla rauhallisin askelin yksi huone vapaaksi minne Via pääsee yksin. Järjestin Vialle huoneen ja eläinlääkäri meni Vian kanssa sinne aikaa meni noin 45min ja lääkäri tuli huoneesta ulos todeten, että Via ja kolmikko voi hyvin. Kolmikko? Menin huoneeseen ja siellä Via makasi kolmen soman pennun kanssa täkin päällä!

Pennut painoivat vain 220g ja olivat eläinlääkärin mukaan hyvin pieniä, mutta elinvoimaisia!

Meillä on vapaana yksi tyttö ja yksi poika. Toinen tytöistä jää minulle itselle :)
Vauvat sai lempinimet eläinlääkäriltä (jokainen saa kutsua omaansa miten haluaa), mutta meillä olon aikana vaavit on Lumo, Soma ja Kamu.

Tiedot pentueesta!

Pentujen nimet
It's Over Always And Ever
It's Over Also Today
It's Over Amazing Do-Little

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti